Morsian järjesti yllätyksen hääjuhlissa – terästi ruokia kannabiksella

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Floridalainen morsian ja hääjuhlissa toiminut pitopalvelu joutuvat syytteeseen, koska he lisäsivät marihuanaa häävieraille tarjoiltuun ruokaan. Monet vieraista sairastui ruokia syötyään, eivätkä ihmiset tietäneet nauttineensa kannabiksella terästettyjä herkkuja.

Pidätetyksi joutuivat vastanainut 42-vuotias Danya Svoboda ja pitopalvelun työntekijä 31-vuotias Joycelyn Bryant. Hääjuhlaan osallistui 50 vierasta. Uhrit sairastuivat syötyään pastaa, salaattia sekä oliiviöljy- ja yrttidippiä. Useita vieraita hoidettiin paikallisessa sairaalassa, jossa testit paljastivat kannabiksessa olevaa THC-yhdistettä heidän elimistössään.

Vieraat olivat nähneet hallusinaatioita, olleet sekavia, epäjohdonmukaisia ja äänekkäitä. He kertoivat saaneensa outoja ajatuksia päähänsä ja joillakin oli sydän alkanut hakata. Catering-työntekijä sanoi, että hänen mielestään oli yleisesti tiedossa, että ruoassa oli kannabista.

Sulhanen, 42-vuotias Andrew Svoboda, ei tiennyt ruoassa olleesta kannabiksesta. Yksi vieraista kuitenkin kertoo morsiamen hehkuttaneen asiaa hänelle. Asia etenee oikeuteen kesäkuussa, The Smoking Gun uutisoi.