Ennätystehtailijan hurja tempaus – tasapainotteli moottorisahaa leualla 37 minuuttia

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Moottorisahan tasapainottelu leuan päällä on jo sellaisenaan näyttävä suoritus. Yhdysvaltalainen David Rush onnistui taannoin tekemään niin yli puolen tunnin ajan. David Rush tasapainotteli moottorisahaa leukansa päällä 37 minuutin ja 56 sekunnin ajan.

Guinnessin ennätystenkirja vahvisti hänen rikkoneen tällä tavoin maailmanennätyksen. Kyseessä oli jo kolmas kerta, kun Rush rikkoi kyseisen ennätyksen. Rush rikkoi ennätyksen ensi kertaa vuonna 2016, jolloin hän tasapainotteli työkalua leuallaan kolmen minuutin ja yhden sekunnin ajan.

Rushin ennätys rikottiin myöhemmin, jolloin hän päätti haalia tittelin jälleen itselleen tasapainottelemalla moottorisahaa 10 minuutin ajan. Todellisena ennätystehtailijana tunnetulla miehellä on hallussaan myös yli 200 muuta maailmanennätystä.