Kohukaunottaren biksupeppu haastoi merimaiseman

Viihdeuutiset · Stara.fi

Argentiinalainen malli ja showtyttö Karina Jelinek ei ole monille suomalaisille vielä kovin tuttu kasvo, mutta hän on tehnyt jo parin vuoden ajan nousua julkkismaailmassa. Varsinainen läpimurto häneltä kuitenkin vielä puuttuu, vaikka vilahteleekin ajoittain paparazzikuvissa.

Äskettäin Coachella-festivaaleilla hyvin niukassa topissa juhlinut kohukaunotar on nyt ehtinyt jo rantalomalle, sillä hänet nähdään poseeraamassa sosiaalisessa mediassa rannalla aurinkoa ottamassa. Samalla hänen pakaransa ovat kuvassa haastaneet upean merimaiseman.

Karina Jelinek tunnetaan kotimaassaan malliuransa lisäksi myös esimerkiksi ShowMatch-televisiosarjasta. Viime vuosina paparazzikuvien sijaan lähinnä sosiaalisessa mediassa huomiota herättänyt kuvankaunis kurvitar nähdään tuoreimmissa somekuvissaan poseeraamassa biksuissa muun muassa Floridassa, Yhdysvalloissa.