Kelassa tulostushäiriö – osa postista viivästyy

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Kelan kirjeiden ja päätösten tulostuksessa on ollut häiriö, joka hidastaa kirjepostia.Tulostushäiriön takia Kelan päätösten ja kirjeiden saapuminen postitse voi viivästyä. Häiriö on korjattu ja viivästynyt kirjeposti on lähetetty asiakkaille.

– Omat etuuspäätökset ovat luettavissa myös OmaKelassa, jossa ne näkyvät päätöksen antamisen jälkeen. Kirjepostina saapuvan päätöksen viivästyminen ei vaikuta maksuihin, eli etuudet maksetaan asiakkaiden tileille ajallaan, Kela tiedottaa.

Jos asiakas saa kirjeenä tulevan lisäselvityspyynnön myöhässä, hän voi pyytää Kelasta lisäaikaa lisäselvityksen toimittamiseen tai kuulemiseen. Jos asiakkaalla ei ole mahdollisuutta asioida verkossa, hän voi kysyä päätöksistään ja mahdollisista lisäselvityksistä soittamalla Kelan puhelinpalveluun.