Olivia Wilden esitys keskeytyi – huoltajuusasiakirjat toimitettiin esiintymislavalle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-tähti Olivia Wilde osallistui tiistaina Las Vegasissa järjestettyyn CinemaCon-tapahtumaan, jossa hän esitteli tulevaa Don’t Worry Darling -elokuvaansa. Näyttelijä-ohjaajan puhe keskeytyi kuitenkin yllättävällä tavalla.

Olivia Wildelle ojennettiin lavalle ruskea kirjekuori, jonka sisältöä hän vilkaisi nopeasti ennen puheensa jatkamista. Tähti ei kommentoinut kuoren sisältöä tilaisuuden aikana. Myöhemmin sen paljastettiin kuitenkin sisältäneen hänen ja ex-aviomiehensä Jason Sudeikisin lasten huoltajuutta koskevia asiakirjoja.

Variety-lehden mukaan Jason Sudeikis ei ollut etukäteen tietoinen, milloin ja missä olosuhteissa huoltajuuspaperit tultaisiin antamaan hänen ex-vaimolleen. Paperit luovuttaneen henkilön kerrotaan olleen akkreditoitunut tilaisuuteen. CinemaCon on kuitenkin kertonut tiedotteessaan tehostavansa turvajärjestelyjään.

Olivia Wilde ja Jason Sudeikis olivat vuosikausien ajan kihloissa, mutta suhde päättyi vuonna 2020. Heillä on kaksi yhteistä lasta. Wilde seurustelee nykyään ohjaamansa Don’t Worry Darling -elokuvan toisessa pääroolissa nähtävän poptähti Harry Stylesin kanssa.