Roope Salminen ja Helmi-Leena Nummela: ”Parisuhteemme on päättynyt”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijäpariskunta Roope Salminen ja Helmi-Leena Nummela ovat ilmoittaneet erostaan Instagramissa. Kaksivuotiaan lapsen vanhemmat muuttavat erilleen. He ilmoittivat perhekuvioiden muutoksesta täsmälleen samaan aikaan sosiaalisessa mediassa.

– Hei kaikki, parisuhteemme on päättynyt. Vaikka kuljemme pariskuntana eri suuntiin, jatkamme ystävinä ja vanhempina ja lapsemme hyvinvointi on meille molemmille tärkeintä. Toivomme yksityisyyttä perheellemme, emmekä aio kommentoida asiaa tämän enempää, sekä Nummelan että Salmisen Instagramissa lukee.

Pariskunnan suhde paljastui Helmi-Leenan Nummela ilmoitettua olevansa raskaana Roope Salmiselle vuoden 2019 loppupuolella. Taaperoikään ehtinyt kupeiden hedelmä syntyi vuoden 2020 huhtikuussa. Mediassa on kerrottu Nummelan ja Salmisen asuvan edelleen lähellä toisiaan, mikä helpottanee yhteishuoltajuutta.