Mallikaunottaren rantavideo sekoittaa miesten pasmat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu Sports Illustrated -lehden vuosittaisen uimapukunumeron sivuilta taannoin tunnetuksi tullut Joy Corrigan on viime aikoina saanut lisää jalansijaa mallimaailmasta. Ura on nousukiidossa, ja viime aikoina hän on noussut viihdemaailman kärkinimien joukkoon.

Nyt Joy nähdään poseeraamassa kuumalla videolla, jossa hän poseeraa kameran edessä viettelevästi muun muassa rantavedessä polvillaan aaltojen lyödessä hänen vartaloonsa. Tuttuun tapaan myös Corriganin pakarat saavat videossa merkittävän roolin.

27-vuotias Joy Corrigan aloitti malliuransa jo 14-vuotiaana teinityttönä, kun häntä pyydettiin kauppakeskuksessa osallistumaan paikalliseen muotinäytökseen. Siitä sai alkunsa ura, joka vie kaunotarta kohti nyt mallimaailman parasta A-sarjaa. Sports Illustrated vuoden 2016 uimapukunumerossa poseeraaminen on yksi alan suurimmista meriiteistä koko maailmassa.