Raju tilanne koomikko Dave Chappellen keikalla – asemies hyökkäsi lavalla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Koomikko Dave Chappellen keikalla Los Angelesissa todistettiin vaarallista tilannetta. Hollywood Bowlin lavalle nousi aseistautunut mies, joka hyökkäsi juuri esiintymistään lopetelleen Chappellen kimppuun.

Poliisin mukaan hyökkääjä oli taklannut Chappellen ja osoittanut tätä käsiaseelta näyttävällä esineellä. Käsiase osoittautui jäljennökseksi, mutta siihen oli piilotettu puukon terä. Hyökkääjä pidätettiin törkeästä pahoinpitelystä.

Yleisön joukossa oli muun muassa näyttelijä Jamie Foxx, joka nousi lavalle auttaakseen Chappellea. BBC:n mukaan Foxx kertoi luulleensa ensin hyökkäyksen kuuluneen esitykseen. Välikohtaus tapahtui vain viikkoja sen jälkeen, kun näyttelijä Will Smith läimäisi koomikko Chris Rockia Oscar-gaalan lavalla.

Hyökkäyksestä epäilty on New York Post -lehden mukaan 23-vuotias Isaiah Lee. Miehen kerrotaan tehneen musiikkia NoName_Trapper -nimellä ja julkaisseen vuonna 2020 rap-kappaleen nimeltä Dave Chappell.