Karita Mattilan kimppuun hyökättiin Helsingissä – nyt Mattila kommentoi tapausta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kansainvälisesti menestynyt oopperalaulaja Karita Mattila kertoo joutuneensa lauantaina pelottavaan tilanteeseen. Tähden mukaan hänen kimppuunsa hyökättiin Helsingissä.

– Tällainen lauantai. Helsingissä. Kimppuuni hyökättiin. Stalkkeri ilmestyi. Sain kuvat. Laitoin lakimiehelle. Onneksi selvisin ehjänä, Mattila kirjoitti Twitterissä.

Karita Mattila kertoo tekevänsä tapauksesta tutkintapyynnön poliisille. Hän paljasti myöhemmin twiittinsä vastauksissa teon tapahtuneen keskellä kirkasta päivää. Mattilan mukaan kyseessä oli herjauksia laukonut ja aggressiivisesti käyttäytynyt nainen, joka nappasi puhelimen hänen kädestään ja heitti sen puun juurta kohti.

Karita Mattila voitti vuonna 1983 Iso-Britanniassa BBC:n Singer of the World -palkinnon. 61-vuotias Mattila on laulanut solistina eri puolilla maailmaa, ja hänen levyjään on myyty kultalevyn ja kahden platinalevyn edestä.