Jessica Edström on tyrmäävä bikinikaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen DJ-mallikaunotar Jessica Edström niittää kansainvälistä menestystä somessa, sillä hänen upeita poseerauksiaan seuraa nykyisin jo jo 290 000 ihmistä. Matkailua rakastava kurvitar jakaa seuraajilleen usein upeita kuvia vartalostaan.

Tällä kertaa Jessica on poseerannut varsinkin miespuolisten someseuraajiensa iloksi melko niukoissa vaaleanpunaisissa bikineissä. Kurvikas kaunotar kertoo palanneensa bikinielämän pariin palattuaan taas Meksikoon. Jatkossa lisää näyttäviä kuvia voikin olla tulossa lisää.

Pietarsaaresta kotoisin oleva Jessica Edström on kansainvälisesti yksi seuratuimmista suomalaisista mallikaunottarista 290.000 seuraajallaan. Hän on asunut ympäri maailmaa ja saavuttanut julkkisstatuksen glamourmallina. Jessican ystäväpiiriin lukeutuu esimerkiksi maailmanlaajuisesti tunnettu povipommi Claudia Romani.