Berliinin Barbie riisui – esitteli plastiikkakirurgien luomaa vartaloa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Koulukiusaajien uhrista uhkeaksi povipommiksi muuttunut Paris Herms jakaa kotimaassaan Saksassa ihmisten mielipiteitä. Paris Herms käyttää lempinimeä Berliinin Barbie. Hän on keskittynyt viime aikoina TikTokin sisällön luomiseen.

Nainen on nyt julkaissut videon, jolla hän esittelee vartaloaan peilin kautta mustissa alusvaatteissa. Hän kuvaa pulleaa povea ja pieniä alushousuja, jotka myötäilevät hänen kurvikasta vyötäröään. Hän on estänyt kommentoinnin videolla.

Osa ylistää rohkeaa ja näyttävää naista oman polkunsa kulkemisesta ja siitä, että hän on juuri sellainen kuin itse haluaa olla. Toiset puolestaan haukkuvat häntä netissä ja parjaavat minkä ehtivät etenkin naisen ulkonäköä. Tästä syystä nainen ei salli kommentointia kuin harvoilla videoillaan.

@real.barbie.of.berlin #curvy #fashion #fy #fypシ #fyp #viral #fd #foryou #foryoupage #fürdich #fürdichpage #fürdichpage #fürdichseiteシ #berlincity #berlin #köln #düsseldorf #realbarbieofberlin #germany #deutschland ♬ So high Mist x Tupac – Hammy Qayyum