Hämmentävä ennätystempaus – mies juoksi puolimaratonin 111 t-paitaa yllään

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Useimmat ihmiset pukeutuisivat urheilusuoritusta varten todennäköisesti mahdollisimman mukavasti. Yhdysvaltojen Idahossa asuva mies kuitenkin juoksi taannoin maratonin vähintäänkin erikoisella tavalla pukeutuneena.

David Rush juoksi Idahon Potato Marathom -maratonin päällään yhteensä 111 t-paitaa. Tempauksesta kuvatun videon perusteella asuvalinta ei ollut urheilusuoritukseen erityisen miellyttävä. Rush suoriutui puolimaratonista kahdessa tunnissa, 47 minuutissa ja 55 sekunnissa.

Mukavuus oli tempauksessa toissijaista, sillä Rushin tavoitteena oli maailmanennätyksen rikkominen. Miehen mukaan noin 18 kilon painoinen paitalasti sai hänen kätensä turpoamaan suorituksen aikana heikentyneen verenkierron vuoksi. Onneksi ilma oli sentään puolimaratonin aikana viileä.