Miespatsaiden pienen sukuelimen syy selvisi?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

TikTokin käyttäjä Ruby Reign on pohtinut, miksi kreikkalaisilla patsailla oleva penis on tehty pieneksi. Jos taiteen nimissä olisi ollut mahdollisuus luoda sukuelimestä minkälainen tahansa, on nainen pohtinut, miksi siitä on tehty tarkoituksella todella pieni muuhun vartaloon mittasuhteiltaan verrattuna.

– Oletko koskaan miettinyt, miksi niin monilla antiikin kreikkalaisilla patsailla on valtavan lihaksikas vartalo ja silti pieni penis?, hän kysyi TikTokissa jaetussa videossa ja paljastaa selvittäneensä asiaa.

Hänen mukaansa kreikkalaiset esittelivät usein vihollisiaan, eli egyptiläisiä, satiirinomaisin keinoin hölmöläisiksi, joilla oli suurikokoiset sukuelimet. Hän huomasi, että antiikin Kreikassa pieni penis kuvasti hyvyyttä, kohteliaisuutta, itsehillintää ja kurinalaisuutta.

– Iso penis oli merkki himokkuudesta, ahmattimaisista ruokahaluista ja barbaarisuudesta, mikä on varsin mielenkiintoista, koska oletus on päinvastainen nykyään, Ruby luettelee miljoonia katselukertoja keränneellä videolla.

@rubysaysstuff I sound like some kind of wannabe professor but I found this kinda interesting #foryou #historytok #ancientgreece #fyp #history #randomfacts ♬ original sound – Ruby.Reign