Provinssin festivaalialue laajenee – myös muita muutoksia luvassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Seinäjoella kesäkuussa järjestettävän Provinssin järjestäjät ovat tiedottaneet uudistuksista festivaaleilla. Festivaalialueen kerrotaan laajenevan tänä kesänä merkittävästi. Jopa osa Törnäväntiestä muuttuu tapahtuma-alueeksi

Provinssin pääportti sijoitetaan ensimmäistä kertaa keskelle katua. Uusien sisääntulojärjestelyjen ansiosta Carlings Stage -telttalava sijoitetaan pääporttien ja Törnäväntien välittömään läheisyyteen.

Provinssin mukaan päälavan eli Mainland Stagen äänentoistoa parannetaan kentän keskiosaan sijoitettujen uusien PA-tornien avulla. Myös näkyvyys päälavalle parantuu uudella teknisellä toteutuksella, joka mahdollistaa luopumisen korkeasta ja keskelle kenttää aikaisemmin sijoitetusta mikseritornista.

Tulevana kesänä Provinssin VIP-alue saa oman sisäänkäyntinsä Huhtalantien puolelta. Törnävänsaaren paviljonki puolestaan muutetaan ensi kertaa The Honey Room -tapahtumatilaksi. Myös vessojen määrään lisätään entisestään, ja saatavilla on tänä vuonna myös oma saavutettavuuskartta.