Jättirintainen Coco aiheutti paheksuntaa – keikisteli stringibiksuissa vesihuvipuistossa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Räppäri Ice-T:n vaimo Nicole Coco Austin on siviilissä pullantuoksuinen perheenäiti, joka tunnetaan kuitenkin julkisuudessa rohkeista kuvistaan ja uhreista kurveistaan. Nyt perhe on matkustanut nauttimaan kesäisestä tunnelmasta Bahamalle.

Kun 43-vuotias kurvitar astui paratiisisaarten Baha Bay Water Park -nimiseen vesihuvipuistoon, alkoi kova kuiskuttelu. Julkkisnaisen uima-asu ei ollut kaikkien huvipuistovieraiden mielestä sopiva paikkaan, jossa on myös paljon lapsiperheitä. Cocon häviävän pieni bikinin alaosa kuroutui syvälle pakaroiden väliin. Kommentointi on jatkunut arvostelevaan sävyyn myös Instagramissa.

Coco Austin on saanut runsaasti arvostelua vanhemmuudestaan. Hän on imettänyt kuusivuotiasta Chanel-tytärtä yli neljävuotiaaksi ja kuljettaa lasta edelleen rattaissa. Hän ei ole välittänyt kommenteista, vaan luottaa omaan arvostelukykyynsä toimia juuri sellaisena äitinä kuin parhaakseen katsoo.