Carmen Electra sänkykuvassa – houkuttelee maksavia faneja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Carmen Electra tunnetaan muun muassa Baywatch-sarjasta ja Playboy-lehden sivuilta. Erityisesti 1990-luvulla seksisymbolin maineessa ollut tähti liittyi äskettäin OnlyFans-palveluun, jossa hän kykenee rahastamaan seuraajiaan rohkeilla kuvilla.

Carmen Electra antoi esimakua uudesta aluevaltauksestaan Instagramissa jakamallaan kuvalla, jossa hän makaa sängyllä vihjailevasti. Nyt kohukaunotar on julkaissut sosiaalisessa mediassa kuvan, jossa hän istuskelee vähäpukeisena sängyllään. Kuvan tarkoituksena on luonnollisesti markkinoida Only Fans -palvelua.

Toistaiseksi tiedossa ei ole, kuinka rohkeaa sisältöä viime vuosina erityisesti realitysarjoissa esiintynyt Electra tulee julkaisemaan tilillään. OnlyFans on sosiaalisen median palvelu, jossa sisällöntuottajat voivat tarjota faneilleen erilaista sisältöä tilausta vastaan. OnlyFans on ollut viime aikoina tiuhaan tahtiin otsikoissa erityisesti siksi, että palvelussa nähdään runsain määrin aikuisviihdettä.