Kuningattaren paraatissa irvistellyt prinssi Louis todisti: Lapsi on lapsi myös kuninkaallisena

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdistyneen kuningaskunnan prinssi Williamin ja Kate Middletonin nuorin poika, prinssi Louis, esitteli hauskoja ilmeitä Trooping the Colour -paraatissa. Kuningatar Elisabetin syntymäpäivien ja 70-vuotisen hallitsijauran kunniaksi järjestetty juhla huipentui kuninkaallisten tervehdykseen. Neljävuotias prinssi varasti show’n.

Louis todisti, että neljävuotias lapsi on neljävuotias lapsi, vaikka hän kuuluisi kuninkaalliseen sukuun. Poika irvisteli ja heilui parvekkeella ja jopa itse kuningatar yritti kiinnittää pojan huomiota siten, että se olisi rauhoittunut seuraamaan juhlallisuuksia. Kuten tiedetty, ei pienet lapset jaksa keskittyä useinkaan yhteen asiaan pitkiä aikoja. Paikoillaan seisominen voi tuntua oikeasti myös vaikealta.

Mukana olivat myös Louisin vanhempi veli ja sisar, prinssi George ja prinsessa Charlotte, jotka seisovat kaikki kuningataren rinnalla. Juhlallisuudet alkoivat torstaina ja jatkuvat sunnuntaihin asti. Monarkki tapaa myös ensimmäistä kertaa prinssi Harryn ja Meghan Marklen tyttären Lilibetin.