Bradley Cooper lähes tunnistamattomana elokuvassa – näyttelee säveltäjäneroa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-tähti Bradley Cooperin fanit ovat saaneet hieraista silmiään nähtyään kuvia hänen tulevasta elokuvastaan. 47-vuotias tähti on nimittäin lähes tunnistamattoman näköinen Netflixin tulevassa Maestro-elokuvassa.

Cooper näyttelee ohjaamassaan Maestrossa yhdysvaltalaista kapellimestaria ja säveltäjää Leonard Bernsteiniä, joka tunnetaan esimerkiksi West Side Story -musikaalin musiikista. Elokuva sijoittuu 30 vuoden ajanjaksoon säveltäjän elämässä. Cooper näyttelee Bernsteiniä vahvasti meikattuna kohtauksissa, joissa tämä on jo 70-vuotias vanhus.

Maestro-elokuvan ovat tuottaneet Hollywood-legendat Steven Spielberg ja Martin Scorsese. Spielberg oli alun perin tarjonnut Cooperille vain pääroolia, mutta päätti pyytää tähteä myös ohjaamaan Maestron nähtyään tämän työn jäljen A Star is Born -elokuvassa. Elokuva saa ensi-iltansa vuonna 2023.