Mikä vartalo! Irina kuvattiin pukeutumassa rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttävä huippumalli Irina Shayk poseeraa usein alusvaatteissa ollessaan Intimissimi-alusvaatemerkin mallikasvo. Viime aikoina hänet on yhdistetty romanttisessa mielessä räppäri Kanye Westiin, jonka kanssa Irinan kerrotaan seurustelevan.

Taannoin Irina kuvattiin rannalla yläosattomissa ja korkokengät jalassaan. Nyt hänet on kuvattu muotokuviin niin ikään rannalla, jossa hän oli pukemassa housuja jalkaansa.

Irina Shayk on aiemmin paljastanut, että hän luuli lapsena syntyneensä väärään kehoon. Nainen ajatteli teini-ikäiseksi saakka, että hänen olisi pitänyt olla poika. Naisena oleminen ja naisellisuus ovat kuitenkin aikuisiällä alkaneet tuntumaan kaunottarelle luonnollisemmalta, mikä näkyy myös tähden olemuksessa ja mallintöissä.