Bon Jovin alkuperäisjäsen Alec John Such on kuollut – basisti oli 70-vuotias

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vuonna 1983 New Jerseyssä perustettu yhdysvaltalainen rockyhtye Bon Jovin alkuperäinen basisti ja yksi perustajajäsen, Alexander ”Alec” John Such on kuollut. Hän oli 70-vuotias.

Bon Jovi on tiedottanut entisen basistinsa poismenosta Twitterissä ja yhtye kertoo olevansa surun murtama. Bändi kuvailee Alecia aina villiksi ja elämää täynnä olleeksi kaveriksi. Erityiset muistot tuovat hymyn huulille ja kyyneleen silmäkulmaan, yhtye kuvailee.

Alec John Such oli yhtyeessä sen huippuvuosina 1983-1994. Varietyn mukaan hän on myöhemmin kertonut palaneensa loppuun huippuvuosien vuoksi. Mies oli alunperin liittynyt yhtyeeseen, koska ei halunnut tehdä töitä. Yhtäkkiä se alkoi tuntua työltä. Hänen jälkeensä yhtyeessä on soittanut bassoa Hugh McDonald. Kuolinsyytä ei ole kerrottu julkisuuteen.