Myrskynmetsästäjän hurja video: Tornado muodostui kodin yläpuolella

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Nuori myrskynmetsästäjä pääsi taannoin todistamaan huikeaa näkyä ilman, että hänen tarvitsi edes poistua kotinsa pihalta. Tornado oli nimittäin muodostumassa aivan hänen perheensä talon yläpuolella. Nuorukaisen onneksi sekä hän että koti säästyivät myskyn tuhoilta.

Yhdysvaltojen Floridan Port Richyssä asuva Nicholas Krasznavolgyi oli monitoroimassa myrskyä tutkan, kun hän tajusi sen olevan kotinsa kohdalla. Myrskyjä harrastava nuorukainen juoksi nopeasti pihalle asettaakseen kameransa jalustalle. Hän onnistui kuvaamaan hetken, jolloin myrskyn silmä oli kodin yläpuolella.

– Kyseessä oli näky, jota monet eivät ole päässeet todistamaan. Onnekseen hän ei ainoastaan onnistunut näkemään sitä, vaan hän myös onnistui kuvaamaan näyn ja jakamaan sen muillekin, Nicholaksen äiti Ashly kuvaili.