WhatsApp mullistuu – odotettu ominaisuus tulee viimein

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pikaviestisovellus WhatsApp on mahdollistamassa jo lähetettyjen viestien muuttamisen jälkikäteen. WABetaInfo-sivuston mukaan palveluun kehitellään parhaillaan viestien muokkaustoimintoa.

WhatsApp mahdollisti jo viisi vuotta sitten mahdollisuuden poistaa jo lähetettyjä viestejä. Uuden ominaisuuden ansiosta esimerkiksi kirjoitusvirheitä voisi kuitenkin muokata ilman, että viestiä tarvitsee poistaa ja kirjoittaa uudelleen.

WhatsAppin ominaisuuden ei uskota sisältävän muokkaushistoriaa, joka paljastaisi muokatun viestin vanhemmat versiot. Suunnitelmat saattavat kuitenkin vielä muuttua ennen ominaisuuden varsinaista käyttöönottoa. Toistaiseksi tiedossa ei myöskään ole tuleeko sovellukseen aikaraja, jonka jälkeen viestin muokkaaminen ei enää onnistu.