Jared Leton supersankarileffa floppasi taas – meemit eivät lisänneet lipputuloja

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jared Leto esittää tänä vuonna ensi-iltansa saaneessa Morbius-elokuvassa Hämähäkkimiehen pahiksena Marvelin sarjakuvissa tunnettua vampyyriä. Elokuvan saama vastaanotto oli kehno, ja nyt Morbius on onnistunut floppaamaan lippuluukulla jo toistamiseen.

Morbius sai ensi-iltansa huhtikuussa murska-arvosteluin ja kädenlämpöisin lipputuloin. Elokuvasta tuli sittemmin somessa suosittu meemien aihe. Tuotantoyhtiö Sony toivoi meemien nostaneen Morbiuksen kulttiklassikon statukseen, ja julkaisi sen uudelleen yli 1 000 elokuvateatterissa Yhdysvalloissa.

Morbius kuitenkin keräsi The Verge -sivuston mukaan perjantaina 3. kesäkuuta vain 85 000 dollarin lipputulot. Tuloja kertyi siis noin 85 dollaria per teatteri, mikä tarkoittaa alle 10 katsojaa yhdessä teatterissa. Jatko-osaa Leton vampyyrisankarin seikkailuille on tuskin tiedossa somekansaa villinneistä It’s Morbin’ Time -meemeistä huolimatta.