Ohjaaja paljasti miksi Harry Styles ei saanut Elvis-elokuvan pääroolia

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Moulin Rouge -ohjaaja Baz Luhrmannin 29. kesäkuuta ensi-iltansa saavan Elvis-elokuvan pääroolissa nähdään Austin Butler. Elvis Presleyn rooliin kaavailtiin alun perin muusikkona paremmin tunnettua brittitähteä.

Elviksen rooliin oli ehdolla One Direction -poikabändin hajoamisen jälkeen soolouran aloittanut ja näyttelijäksikin ryhtynyt Harry Styles. Nyt ohjaaja on paljastanut Fitzy & Wippa -podcastissa, miksi poptähti ei lopulta saanut suuresti haluamaansa roolia.

– Harry on erittäin lahjakas näyttelijä. Haluaisin työskennellä hänen kanssaan, mutta todellinen ongelma Harryn suhteen on se, että hän on Harry Styles. Hän on jo valmiiksi ikoni, Luhrmann paljasti.

Suurelle yleisölle melko tuntemattoman Butlerin kiinnittäminen rooliin oli mitä ilmeisimmin lopulta hyvä valinta. Elvis-elokuva sai nimittäin 12 minuutin raikuvat aplodit Cannesin elokuvafestivaalilla. Elokuvan toisessa pääroolissa nähdään rocktähden manageria, Tom Parkeria esittävä Tom Hanks.