Sofia Belorfin realitysarjalle jatkoa – luvassa enemmän draamaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalaisen skandaalijulkkis Sofia Belorfin elämästä kertova Sofian salaisuudet jatkuu torstaina 16. kesäkuuta Discovery+-palvelussa. Ohjelman trailerilla luvataan aiempaa enemmän draamaa ja paljastuksia pinnan alta.

– Mun elämä on tavallaan todella julkinen, mut se on toisaalta tosi mystinen, Sofia Belorf sanoi taannoin punaisella matolla.

Tämä lause johdattelee katsojat myös hänestä kertovan ohjelman uudelle tuotantokaudelle. Luvassa on riitoja sekä ero kohuliikemies Stefan Thermanin kanssa. Sofia aikoo myös ottaa yhteyttä marokkolaiseen isäänsä, joka tekee kuolemaa.

– Olen kaikki nämä vuodet miettinyt sitä, että haluaisin olla hänen kanssaan tekemisissä, ja nyt hän kuolee, Sofia sanoo ohjelmansa trailerilla.