Aleksi Valavuoren studiolla varkaita – veivät korvaamattomia urheiluesineitä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Mediasta tuttu Aleksi Valavuori on kertonut Turussa sijaitsevan studion joutuneensa rikollisten kohteeksi. Mies on kertonut varkaiden vieneen urheiluesineistöä, kuten pelipaitoja ja palkintoja.

– Varkaiden mukaan on lähtenyt muun muassa mun ja ystävien vuosikymmenien aikana keräämät todella arvokkaat urheiluesineet, pelipaidat ja niin edelleen. Kokoelmasta löytyi täysin ainutlaatuisia paitoja Selänteestä Litmaseen ja ties mihin. Todella arvokkaita ja ennen muuta ihan helvetin rakkaita muistoja pitkän urheilun parissa viettämäni uran varrelta, Valavuori kirjoittaa Instagramiin lohduttoman kuvan kera.

Keikka on toteutettu todennäköisesti tilaustyyliin, sillä varkaat ovat tienneet täsmälleen mitä hakea. Jäljelle on jäänyt sotkuinen kasa erilaisia tavaroita. Menetys on Valavuoren mukaan korvaamaton.

– Kokonaismenetys on tosi iso ja oikeastaan kaikki vähänkin arvokkaampi mitä omistin, on varastettu. Kaikki muu olikin jo toisaalta ulosmitattu. Laittelen kuvia esineistä, kunhan tämä vitutus laantuu. Ratkaisevasta vihjeestä on luvassa todella tuntuva palkkio, hän lupaa.