Tällaisia esineitä Uber-kyyteihin unohdellan – pizza-asu, kaviaaria, mummon hampaat…

Autot Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Matkustajat unohtelevat helposti omaisuuttaan takseihin etenkin yön pikkutunteina. Nyt kyytipalveluita tarjoava Uber on listannut sekä yleisimpiä että erikoisimpia autoihin asiakkailta Yhdysvalloissa unohtuneita esineitä.

Kaikista yleisimpiä Uber-kyytiin unohtuvia esineitä ovat puhelimet ja kamerat. Toiseksi eniten asiakkaat unohtelevat penkille lompakoitaan ja kolmanneksi eniten avaimia. Neljännellä sijalla ovat reput ja laukut, viidennellä puolestaan kuulokkeet.

Kymmenen eniten unohdetuimman esineen listalla ovat myös silmälasit, vaatteet, sähkötupakat, korut ja henkilöllisyystodistukset. Eniten esineitä unohdellaan Uberiin lauantaisin. Kyseisenä viikonpäivänä autoihin unohtuu eniten vaatteita, henkilöllisyystodistuksia ja avaimia.

Uber-kyyteihin unohtuu myös erikoisia esineitä. Niitä ovat muun muassa friteerattuja perunapalleroita, kynsiä, 500 grammaa kaviaaria, isoäidin hampaat, puun oksien trimmaaja, pizza-naamiaisasu, Billie Eilish -ukulele ja 40 kananugettia.