Mainokseen päätynyt kirjoitusvirhe nauratti – Janni Hussin nimi muuttui

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Joskus pienelläkin kirjoitusvirheellä voi olla koomiset seuraukset. Helsingin Sanomissa julkaistiin vappuaattona Radio Suomipopin mainos, jossa juontajana ja mallina tunnetun Janni Hussin nimi oli kirjoitettu muodossa Janni Huussi.

– Tota noin niin… Itkettäis jos ei naurattaisi. Aamukahvit meni väärään kurkkuun, kun käännettyämme Hesarin sivuilta esiin meidän uuden mainoksen silmät osui kirjoitusvirheeseen – ja vielä sellaisessa kohtaa, jossa se viimeisenä saisi olla, Radio Suomipopin Instagram-tilillä kirjoitettiin.

Instagram-julkaisussa ihmeteltiin, kuinka virhettä ei oltu huomattu ennen ilmoituksen julkaisemista. Asiaa pahoiteltiin Hussilta, joka vaikutti kuitenkin kommenttinsa perusteella suhtautuneen mokaan itsekin huumorilla.

– Toisaalta aamun ekan kahvin jälkeen parasta seuraa on juurikin se, Hussi vastasi.