Rebel Wilson rakastui – hehkuttaa prinsessaansa priden kunniaksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä Rebel Wilson on muuttunut viime vuosina täysivaltaisesti. Ensin hän muutti elintapansa ja laihdutti 35 kiloa. Sitten hän erosi ja nyt hän on rakastunut uudelleen. Kumppani on monen yllätykseksi nainen.

– Luulin etsiväni itselleni Disney-prinssiä, mutta löysinkin Disney-prinsessan, Wilson kirjoittaa Instagramissa.

Hänen vieressään kuvassa on koru- ja vaatesuunnittelija Ramona Agruma. Wilson on 41-vuotias näyttelijä, joka seurusteli aiemmin muun muassa Jacob Buschin kanssa. Näyttelijä on hehkuttanut, että laihtuminen ja ylipainon poistuminen on muuttanut koko hänen elämänsä. Hänen terveytensä parani samalla kertaheitolla. Ilmeisesti hyvä olo kumpusi myös rakkauselämään ja hänen on kerrottu seurustelleen Arguman kanssa jo talvesta asti.