Jessica Edström niukoissa biksuissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen DJ-mallikaunotar Jessica Edström niittää kansainvälistä menestystä somessa, sillä hänen upeita poseerauksiaan seuraa nykyisin jo jo 290 000 ihmistä. Matkailua rakastava kurvitar jakaa seuraajilleen usein upeita kuvia vartalostaan.

Nyt Jessica on tarjonnut seuraajilleen silmänruokaa poseeraamalla erittäin niukoissa keltaisissa biksuissa kahvikuppi kädessään. Kuvansa yhteydessä Edström kysyy, että tuleeko kahvia, teetä vai hän. Fanien valinta lienee selkeä.

Pietarsaaresta kotoisin oleva Jessica Edström on kansainvälisesti yksi seuratuimmista suomalaisista mallikaunottarista 290.000 seuraajallaan. Hän on asunut ympäri maailmaa ja saavuttanut julkkisstatuksen glamourmallina. Jessican ystäväpiiriin lukeutuu esimerkiksi maailmanlaajuisesti tunnettu povipommi Claudia Romani.