Justin Bieber sai kasvohalvauksen – myös Suomen konsertti vaakalaudalla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulaja Justin Bieber on saanut kasvohalvauksen. Mies on kertonut Instagram-tilillään, että ei pysty liikuttamaan toista puolta kasvoistaan, joten tilanne on vakava. Miehellä on ollut viime aikoina runsaasti terveyteen liittyviä ongelmia ja yhtenä tekijänä on ainakin hänen kärsimänsä Ramsay Huntin oireyhtymä.

Bieber on parhaillaan Justice-kiertueella Pohjois-Amerikassa. Hän on perunut esiintymisensä Torontossa, Washington DC:ssä ja New Yorkissa. Hän aikoo levätä ja ottaa rennosti. Bieber uskoo Jumalan muistuttavan, että nyt on aika hiljentää työtahtia. Vielä ei ole tiedossa, aikooko Justin Bieber esiintyä Suomessa 9. elokuuta kiertueaikataulun mukaisesti.

– Tämä virus vaikuttaa korvassani olevaan hermoon ja on aiheuttanut kasvojeni halvaantumisen. Kuten näette, en pysty räpyttämään tätä silmääni. En voi hymyillä tällä puolella kasvojani. Tämä sierain ei liiku, joten tällä puolella kasvojani on täysi halvaus, Bieber kertoo Instagramissa.

– Joten niille, jotka ovat turhautuneita tulevien esitysten peruutuksistani, en pysty fyysisesti tekemään niitä. Tämä on melko vakavaa, kuten näette, Bieber jatkoi ja uskoo kehonsa kertovan, että on aika hidastaa tahtia.

https://www.instagram.com/p/CeorE9OjqX9/?hl=fi