Maailman kaunein tyttö luksuslomalla – äiti kuvasi biksukuvat someen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viisitoista vuotta sitten kuusivuotias Thylane Blondeau voitti Maailman kauneimman tytön tittelin ja kymmenen vuotta myöhemmin hän voitti toisen kauneuskilpailun, kun 21-vuotias mallikaunotar valittiin äänestyksessä Maailman kauneimmiksi kasvoiksi. Sittemmin hän on tehnyt menestyksekästä malliuraa ja nousee kohti supermallin statusta.

Nyt hän on poseerannut kameran edessä luksuslomalla, jossa hän on pulahtanut biksuissa hotellinsa uima-altaaseen. Kuvankaunis malli paljasti kuvat julkaistessaan, että ne ovat hänen äitinsä ikuistamia.

Thylane Blondeaun takana maailman kauneimpien listalla olivat muun muassa Priyanka Chopra, Gal Gadot ja Lupita Nyongo. Vuotta aiemmin Blondeau sijoittui listalla toiseksi. Thylane on jalkapallotähti Patrick Blondeaun ja muotisuunnittelija Veronika Loubryn tytär, joka aloitti malliuransa jo neljävuotiaana.