Mick Jagger sairastui koronaan – The Rolling Stones perui esiintymisen lyhyellä varoitusajalla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Parhaillaan kiertueella olevan The Rolling Stones -yhtyeen laulaja Mick Jagger on sairastunut koronaan. Tämän seurauksena yhtye on joutunut perumaan ainakin yhden keikkansa Euroopassa.

The Rolling Stonesin oli määrä esiintyä maanantaina Amsterdamin Cruijff Arenalla. Jaggerin korona-oireiden ja positiivisen testituloksen vuoksi konsertti jouduttiin kuitenkin perumaan. Peruminen tapahtui erittäin lyhyellä varoitusajalla, sillä yhtyeen tiedotteen mukaan Jaggerin oireet alkoivat vasta stadionille saapumisen aikoihin.

The Rolling Stones on pahoitellut konsertin peruuntumista. Yhtye lupaa korvaavaa konserttia Amsterdamiin. 60-vuotista taivaltaan juhlistavan The Rolling Stonesin on määrä esiintyä seuraavaksi 17. kesäkuuta Sveitsin Bernissä, joskin kyseisen konsertin toteutuminen on toistaiseksi epävarmaa.