130-kiloinen sika riehuu kaupungissa Yhdysvalloissa – kuka on omistaja?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Tennesseessä sijaitsevan kaupungin viranomaisilla on sikamainen pulma. Elizabethtonin kaduilla nähtiin liikkumassa valtava sika, joka aiheutti vahinkoja paikallisille asukkaille.

136-kiloinen mysteerisika on liikkunut vapaana eri puolilla kaupunkia vahingoittamassa omaisuutta. Eläin on myös esimerkiksi virtsannut ja ulostanut asukkaiden pihoille. Poliisi on yrittänyt etsiä sian omistajaa sosiaalisessa mediassa toistaiseksi tuloksetta.

Paikallisen eläinsuojan johtaja Shannon Posadan mukaan viranomaiset toivovat sian omistajan ilmoittautuvan pian. Paikallisella piirikunnalla ei nimittäin ole tarvittavia välineitä yli 130-kiloisen sian kiinni ottamiseen tai kuljetukseen. Mikäli omistajaa ei löydetä, saattavat viranomaiset kääntyä UPI-uutissivuston mukaan paikallisten maanviljelijöiden puoleen.