Brittihovi varoitti Harrya ja Meghania – vielä yksikin paljastus ja välit poikki lopullisesti

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kuninkaallinen asiantuntija on sanonut, että prinssi Harry ja Meghan Markle pilaavat kaikki loputkin mahdollisuutensa päästä sovintoon hovin kanssa, jos he paljastaisivat, mitä tapahtui palatsin suljettujen ovien takana kuningataren platinajuhlan aikana.

Elämäkertakirjailija ja toimittaja Duncan Larcombe kertoi äskettäin brittiläiselle Closer-lehdelle, että todellinen testi alkoi sen jälkeen, kun kuninkaallisista titteleistä luopuneet palasivat Kalifornian kotiinsa. He viettivät neljä päivää Lontoossa kuningatar Elisabetin juhlassa. Larcomben mielestä kuninkaallinen esiintyminen oli osa pariskunnan brändin markkinointikikkaa, jonka avulla he saavuttavat parempaa jalansijaa suoratoistoyhtiöiden ja kirjakustantamoiden silmissä.

– Mutta nyt kaikki riippuu heidän käyttäytymisestään tästä eteenpäin. On selvää, että kuninkaallinen perhe on ilmaissut rauhaa ja sopua. Harry ja Meghan pilaisivat sen, jos jakaisivat myöhemmin yksityisiä tietoja vierailuviikonlopusta lehdistölle tai paljastaisivat niitä esimerkiksi kirjassa, Larcombe lisäsi.

Kate Middletonin ja prinssi Williamin kerrotaan pitäneen etäisyyttä Harryn ja Marklen kanssa, eivätkä he halunneet esitellä kolmea lastaan ​​serkku Lilibetille riemujuhlallisuuksien aikana. Tästä huolimatta Lilibet pääsi tapaamaan isoäitinsä kuningatar Elisabetin. Harry ja Markle olivat kutsuneet prinssi Williamin ja Middletonin sekä heidän lapsensa Lilibetin ensimmäisiin syntymäpäiväjuhliin yrittääkseen ratkaista välejä hiertäneitä ongelmia, mutta Cambridgen herttua ja herttuatar jättivät juhlan väliin, koska heidän oli määrä olla Walesissa.