Charlie Riina poseerasi rannalla – vilautus millien päässä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Puolalaissyntyinen Charlie Riina on viime aikoina noussut glamour-mallien haluttuun B-sarjaan, joten paparazzit seuraavat häntä ainakin ajoittain. Muutama vuosi sitten Riina pääsi poseeraamaan Playboy-lehdessä ja pysytellyt julkisuudessa.

Maailmankuulu kurvitar on nyt keikistellyt kameran edessä rannalla, jossa hän oli pukeutunut kullanhohtoisiin biksuihin. Kameran edessä hän seurasi Samantha Foxin takavuosien ikonisen kuvan mallia ja poseerasi yläosaansa alas venyttäen. Samalla vilautus oli millien päässä.

Taannoin Charlie Riina kiinnitettiin poseeraamaan sekä Tsekin että Slovakian Maxim-miestenlehtien kansikuviin, joten läpimurto glamour-mallien A-sarjaan on edelleen mahdollinen. Aika näyttää onnistuuko todellinen läpimurto.