Ireland Baldwin alastomana uimassa – yksityiskohta huolestutti fanit

Viihdeuutiset · Stara.fi

Alec Baldwinin ensimmäinen lapsi, 26-vuotias Ireland Baldwinin on luonnonlapsi, joka on muun muassa ilmoittanut, ettei hän välitä juurikaan uusperheen uusista sisaruksistaan. Hän keskittyy mieluummin vain omaan elämäänsä asuessaan Yhdysvaltojen Oregonissa yhdessä poikaystävänsä RAC-muusikko André Allen Anjosin ja kuuden koiran kanssa.

Nyt Ireland on pulahtanut uimaan täysin alastomana ja julkaissut siitä kuvia verkkoon. Hänen faninsa hämmästelivät alaselän ihoa, joka vaikutti olevan hieman huonossa kunnossa. Ireland on aiemmin paljastanut ihonsa olevan poikkeuksellisen herkkä.

Äskettäin Ireland paljasti ikävän tapauksen, joka hänelle tapahtui kylpyhuoneessa. Hän oli nimittäin sheivaamassa alapäätään, kun viilsi vahingossa klitorikseensa. Suihkun lattialle valuvaa verta katsellessaan hän päätti, että sheivaukset saavat loppua hänen osaltaan tähän ja jatkossa hän antaa karvoituksensa kasvaa. Laser-karvanpoistoon hän on kertomansa mukaan liian herkkä. Ireland Baldwin on Alecin ja Kim Basingerin tytär.