Saara Aalto teki paluun – julkaisi nyt 12-vuotiaana tekemänsä kappaleen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Julkisuudesta hieman hiljaiseloa pitänyt suomalainen laulaja-lauluntekijä Saara Aalto on tehnyt paluun. Tähti julkaisi 16. kesäkuuta uuden This World -kappaleen, jonka ensimmäisen version hän on säveltänyt ja sanoittanut ollessaan vasta 12-vuotias.

Saara Aalto löysi vuonna 1999 levytetyn kappaleen käydessään läpi omia arkistojaan. Tähti totesi kappaleen olevan edelleen ajankohtainen Ukrainan sodan vuoksi, ja päätti nauhoittaa sen uudelleen. Uudessa versiossa kuullaan aikuisen Aallon lisäksi häntä 12-vuotiaana sekä kymmentä lasta, jotka laulavat muun muassa ranskaksi, swahiliksi, mandariinikiinaksi, viroksi, espanjaksi ja englanniksi.

– Pikku-Saaran viesti maailmalle on jopa ajankohtaisempi tänään kuin silloin. Näin silloin ja näen edelleen niin paljon lapsia, joihin sota, epäoikeudenmukaisuus ja nälänhätä vaikuttaa. Tiedän, että yhdessä voimme auttaa, Aalto kirjoitti.

This World -kappaleen tuotot annetaan hyväntekeväisyyteen Pelastakaa Lapset -järjestön Suomen ja Iso-Britannian osastojen kanssa. Rahat lahjoitetaan sodista ja kriiseistä kärsiviä lapsia auttavaan humanitääriseen työhön.