Adele siirtää Las Vegasin konserttejaan jälleen – fanit alkavat turhautua

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brittiläisen laulaja-lauluntekijä Adelen uutta musiikkia odotettiin lähes kuuden vuoden ajan. Kun 30-niminen albumi ilmestyi, alkoivat fanit odottamaan malttamattomana naisen konsertteja. Adelen oli tarkoitus esiintyä Las Vegasin The Colosseum -teatterissa tammikuusta huhtikuuhun kestävällä konserttikiertueella, mutta esiintymiset peruttiin viime hetkellä.

Adele lupasi myöhemmin muuttaa aikataulua ja lupasi, että konsertit tapahtuvat ehdottomasti tänä vuonna. Hän suunnittelee kaiketi perheenlisäystä ensi vuodelle poikaystävänsä Rich Paulin kanssa. Nyt hänen tiiminsä on kuitenkin lähetetty Las Vegasin Caesars Palacen Colosseumista kotiin ainakin syyskuuhun saakka, The Sun uutisoi.

Huhuttiin, että Adele saattaa siirtää esityksensä läheiselle Planet Hollywoodille, mutta siellä on esityksiä varattu lähes jouluun asti. Fanit ovat ihmeissään, koska liput on ostettu, mutta konserteista ei ole mitään tietoa. Adele aikoo esiintyä British Summer Time -festivaaleilla Lontoon Hyde Parkissa ensi kuussa kaksi kertaa.