Charly Jordan palvoi aurinkoa – biksut eivät liikoja peittäneet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sosiaalisen median tähti Charly Jordan poseeraa nykyisin jo yli kolmelle miljoonalle seuraajalle. Kaunottaren suosio kasvaa hänen näyttävien kuviensa ansiosta, sillä yleensä Charly poseeraa somessa bikineissä tai muuten vähäpukeisena.

Tällä kertaa Charly on poseerannut kameran edessä nauttiessaan auringonpaisteesta niukoissa biksuissa ja ilman meikkiä. Tuttuun tapaan hän esittelee mielellään pakaroitaan ne paljastavissa asuissa. Samalla hän on mainostanut Love Islandin uuden tuotantokauden alkamista.

Los Angelesissa asuva ja DJ-uraa parhaillaan tekevä sosiaalisen median julkkiskaunotar Charly Jordan on viime aikoina julkaissut usein näyttäviä bikinikuviaan sosiaalisessa mediassa. Nykyisin Jordan työstää myös omaa kuntoiluohjelmaansa verkossa, ja viime aikoina Charly on kunnostautunut myös videobloggaajana. Jordan poseeraa nykyisin jo yli kolmelle miljoonalle seuraajalle.