Seiska: Andy McCoyn puheesta ei saa enää selvää – alkoholia kuluu valtavat määrät

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hanoi Rocksin entinen kitaristi Andy McCoy on yksi pisimpään ulkomailla mainetta keränneistä suomalaismuusikoista. Miehen nimi tunnetaan jokaisessa autenttisessa rockpiirissä ympäri maailman. Tällä hetkellä hänet tunnetaan erityisen hyvin myös helsinkiläisissä alkoholimyymälöissä.

Skandaalilehti Seiska kertoo, että Andy McCoy nähdään päivittäin viinakauppojen edustalla ja alkoholia nauttineena. Miehen arkiset rutiinit kokivat kolauksen, kun hänen pitkäaikainen kumppaninsa, ex-vaimo Angela Nicoletti-McCoy haki avioeroa viime vuonna. McCoy täyttää tänä vuonna 60 vuotta.

– Andy on riutuneen näköinen, ja hänen jutuistaan on vaikea saada selvää. Alkoholia kuluu melkoiset määrät, Seiska raportoi ja kertoo lähipiirin olleen huolissaan jo alkuvuodesta.