Olavi Uusivirta joutui perumaan juhannuksen keikat: ”Ikäväkseni joudun ilmoittamaan…”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomalainen laulaja-lauluntekijä Olavi Uusivirta on kertonut faneilleen harmillisia uutisia. Tähden kaikki juhannukselle suunnitellut esiintymiset on jouduttu perumaan. Syynä on äkillinen sairastuminen.

– Ikäväkseni joudun ilmoittamaan, että juhannuksen keikat Himoksella, Riutanharjulla ja Karkkilassa joudutaan perumaan sairastapauksen vuoksi. Haluaisimme kovasti juhlia kanssanne mittumaaria, mutta kuten eräs lauluniekka kirjoitti, ”kaikki menee toisin, joku suunnittelee mua paremmin”, Uusivirta kirjoitti Instagramissa.

Uusivirta ei tarkentanut, osuiko sairastuminen hänen vai jonkun muun hänen bändinsä jäsenen kohdalle. Muusikon mukaan hän aikoo kuitenkin esiintyä yhtyeineen ensi viikolla Kuopiossa, Seinäjoella ja Kokkolassa. Uusivirran parhaillaan käynnissä oleva kesäkietue jatkuu elokuulle saakka, kattaen esiintymislavoja ja festareita eri puolilla Suomea.