Nimi ei ollut enne – rikoskierteessä oleva Le’Genius hölmöili jälleen

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Kun miehen nimi on Le’Genius Williams, voisi luulla, että etunimi on merkki poikkeuksellisesta älykkyydestä. Näin ei kuitenkaan ole tapahtunut tämän miehen kohdalla. Genius tarkoittaa suomeksi neroa.

The Smoking Gun kertoo, että Le’Genius Williams on 22-vuotias floridalainen, joka on viettänyt enemmän aikaa nuoruudestaan vankilassa kuin vapaalla. Williamsin ollessa ainostaan 13-vuotias hänet pidätettiin 15-vuotiaan pojan ampumisesta. Hänet tuomittiin myöhemmin kahdeksaksi vuodeksi vankeuteen murhayrityksestä. Samassa nuorukainen sai tuomion ryöstöstä.

Viisi kuukautta osavaltion vankilasta vapautumisen jälkeen Williams pidätettiin kokaiinin hallussapidosta, ilman ajokorttia ajamisesta ja käsiaseen laittomasta hallussapidosta vuoden 2020 lopulla. Hänet kuitenkin ​​vapautettiin viime vuonna helmikuussa 12.000 dollarin takuusummalla.

Nyt hän on joutunut jälleen telkien taakse. Le’Genius pidätettiin törkeästä ampuma-ase- ja huumausainerikoksesta. Neropatti oli lyönyt tyttöystäväänsä aseella ja paennut sitten rikospaikalta ystävänsä kyydissä. Poliisi saartoi ajoneuvon ja pidätti Williamsin ja kuljettajan. Auton etsinnässä löydettiin pari ladattua ampuma-asetta sekä kokaiinia ja fentanyyliä.

Hän on pidätettynä 77.000 dollarin takuusummalla. Aiempaa tuomiota ei ole käsitelty vielä oikeudessa, joten Le’Genius joutunee viettämään vankilassa pitkän tovin ennen kuin pääsee jälleen hyödyntämään kyseenalaisia älynlahjojaan kaltereiden ulkopuolelle.