Bea Toivonen Marbellassa – upea kaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miss Suomi 2014 Bea Toivonen ei ole viime vuosina juuri paistatellut pintajulkisuudessa, mutta tänä syksynä hän on ollut ajakohtainen osallistuttuaan Selviytyjät-ohjelmaan Karibialla. Pian ohjelmasta putoamisensa jälkeen hän esitteli jo upeaa vartaloaan sosiaalisessa mediassa.

Nyt Bea kuuluu niihin suomalaisin, jotka lähtivät juhannuksen viettoon ulkomaille. Missikaunotar suuntasi Espanjan Marbellaan, jossa hän on nyt poseerannut upeissa lomakuvissa biksuissa auringosta ja tunnelmasta nautiskellen.

Taannoin Bea kertoi Selviytyjät-ohjelmasta putoamisen harmittaneen kovasti, mutta nauttineensa kovasti suihkusta ja sängystä viikkokausien rannalla asumisen jälkeen. Bea Toivosen äiti Marja Kinnunen-Toivonen kruunattiin Miss Suomeksi vuonna 1985. Bean isä on taas rallikuski Harri Toivonen.