Blind Channelin levy ilmestyy ensi viikolla – sisältää suosituimmat singlet

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Oululainen rock-yhtye Blind Channel räpiköi vuosien ajan saavuttaakseen mainetta ja jalansijaa musiikkibisneksessä. Rankkojen vuosien jälkeen seurasi hartaasti odotettu ja kovalla työllä saavutettu palkinto: kansainvälinen ura ja levytyssopimus.

Blind Channel julkaisee Lifestyles of the Sick & Dangerous -albuminsa 8. heinäkuuta. Albumilta löytyvät muun muassa jättihitti Dark Side sekä sitä seuranneet radio- ja striimimenestykset Balboa, We Are No Saints, Bad Idea ja Don’t Fix Me. Levy julkaistaan CD- ja vinyyliformaateissa sekä digipalveluissa.

– Tähän albumiin kiteytyy meidän uran ja elämän hulluimmat vuodet. Kirjoitettiin ja tuotettiin levy täysin bändin kesken. Parkkonen, Lancaster ja Jensen toivat viimeisen silauksen tälle ennennäkemättömälle modernille rock-albumille. Me ollaan järkyttävän innoissaan lopputuloksesta, yhtye kommentoi viitaten albumin on miksanneeseen Dan Lancasteriin ja masteroineeseen Ted Jenseniin sekä tuottaneeseen Joonas Parkkoseen.

Blind Channel kiersi kevään Amerikkaa ja Eurooppaa pistäytyen Suomessa Emma-gaalassa, jossa se voitti kaikki kuusi kategoriaa, joissa se oli ehdolla. Loppukiertueen jälkeen matka jatkui Suomen kesäfestareille. Suosio on kasvusuuntainen myös kansainvälisesti. Lavat ja keikkapaikat suurenevat. Lisäksi legendaarinen rock-raamattu Rock Sound nosti suomalaisyhtyeen juuri lehtensä kanteen.