Upea Kirsi Ylijoki rakastui – onni löytyi nuorukaisesta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä Kirsi Ylijoki juhli äskettäin 53 ikävuotta. Upea taiteilija on löytänyt rakkauden 20 vuotta nuoremman Nestori-nimisen miehen kainalosta. Pariskunnan ällösöpöt yhteiskuvat on julkaistu Instagramiin.

– Kiitos rakas valosta ja riemusta. Rohkeudesta ja suuresta hyvyydestä, Ylijoki kirjoittaa kesäiseen yhteiskuvaan.

Ylijoen miesystävä Nestori Lönngrén on 33-vuotias valokuvaaja ja muusikko. Kaksikko näyttää sopivan toisilleen erinomaisesti ja jakavan samankaltaisen arvomaailman. He ovat saaneet yhteiskuvien julkaisemisen jälkeen runsaasti mediahuomiota osakseen.

Ylijoki on tuttu lukuisista televisiorooleista sekä teatteriprojekteista. Hän oli naimisissa Apocalyptica-yhtyeen Eicca Toppisen kanssa vuosina 1997-2020. Heillä on kaksi lasta.