Video: Jalkapallo-ottelulle hulvaton keskeytys – koira juoksi vaatimaan rapsutuksia

Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Urheilukilpailuissa ei aina vältytä keskeytyksiltä, mutta ainakin yhdessä tapauksessa ottelun pysähtymiselle oli hyvä syy. Kentälle nimittäin juoksi rapsutuksia vailla ollut koira.

Odottamaton tilanne nähtiin ottelun 36. minuutin kohdalla Venezuelan ja Chilen naisten maajoukkueiden välisessä ottelussa Chilen Estadio La Granjassa. Kentälle juoksi kesken ottelun isokokoinen musta koira. Koira pyöri maassa Chilen maalivahti Christine Endlerin jaloissa rapsutuksia vaatien.

Koira juoksenteli vielä eri puolilla kenttää vastaanottaen lisää rapsutuksia. Pelaajat yrittivät saada yllätysvierasta turvallisempaan paikkaan, mutta koira ei niin vain suostunutkaan poistumaan. Lopulta yksi Chilen pelaajista nosti koiran syliinsä kantaakseen sen turvaan, ja ottelua päästiin jatkamaan.