Kitaristilegenda Carlos Santana lyyhistyi lavalle keikalla – kiidätettiin sairaalaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Meksikolainen 74-vuotias kitaravirtuoosi Carlos Santana on kiidätetty ensiapuun keikaltaan. Muusikko lyyhistyi lavalle keskelle esiintymisensä Yhdysvaltojen Detroitin Pine Knob Music Theatressa.

Santanan kerrotaan istahtaneen yllättäen alas keikan alkupuolella Joy-kappaleen aikana. Yhtäkkiä muusikko kaatui taaksepäin, jolloin henkilökunta ja ensihoitajat kiirehtivät apuun. TMZ-sivuston mukaan tilanne peitettiin yleisöltä mustalla pressulla.

Santana oli tajuissaan ensihoitajien kuljettaessa häntä pois lavalta, ja muusikko jopa heilutti kättään yleisölle. Tähden edustaja on sittemmin kertonut välikohtauksen johtuneen lämpöuupumuksesta ja nestehukasta. Sairaalaan varotoimenpiteenä toimitetun Santanan kerrotaan voivan hyvin.

Carlos Santana nousi maailmanlaajuiseen suosioon Yhdysvalloissa 1960-luvulla luotsaamansa Santana-yhtyeen ansiosta. Yhtyeen tunnettuja hittejä ovat muun muassa Smooth, Oye Como Va, Maria Maria ja Black Magic Woman.