Jymyuutinen! Pantera suunnittelee paluuta keikkalavoille

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Legendaarisen Pantera-yhtyeen elossa olevat jäsenet ovat suunnitelleet kiertuetta ensi vuodeksi. Pantera ei ole esiintynyt lähes 20 vuoteen. Kiertue tulee toteutumaan näillä näkymin Pohjois-Amerikassa.

Pantera on yksi hevimetallihistorian menestyneimmistä ja vaikutusvaltaisimmista bändeistä, joka yhdistää musiikissaan hardcore- ja thrash-elementtejä. Yhtye teki läpimurron 1990-luvun Cowboys from Hell albumillaan. Heidän menestynein albuminsa oli vuoden 1994 Far Beyond Driven, joka debytoi Billboard 200 -listan sijalla yksi. Pantera on myynyt yli 20 miljoonaa albumia.

Edesmenneiden veljesten, rumpali Vincent “Vinnie Paul” Abbottin ja kitaristi “Dimebag” Darrell Abbottin korvaajia ei ole kerrottu vielä. Billboardin mukaan Panteran elossa olevat jäsenet, laulaja Phil Anselmo ja basisti Rex Brown ovat kuitenkin tehneet sopimuksen Artist Group Internationalin kanssa. Ainostaan se on paljastettu, että Black Label Societyn Zakk Wylde ei toimi yhtyeessä huhuista huolimatta.