Anastasia Karanikolaou Italiassa – biksuvartalo haki vertaistaan maisemista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Muodokas somejulkkis Anastasia Karanikolaou on ollut jo vuosien ajan todella suosittu kaunotar sosiaalisessa mediassa. 23-vuotias kurvitar nähdään seuraajiensa iloksi usein paljastavissa alusvaate- ja bikinikuvissa. Nykyisin hänellä on yli 10 miljoonaa seuraajaa ja määrä kasvaa koko ajan.

Taannoin Stassie kuvattiin hänen poseeratessaan näyttävästi Caprin lomasaaren rantavesissä. Nyt maisemat ovat hieman vaihtuneet, mutta kurvitar on pysynyt edelleen Välimerellä. Hänet nimittäin nähdään nyt poseeraamassa Italian Amalfin alueen rantavesillä, jossa alueen upeat maisemat haastavat Stassien upeaa vartaloa. Kuvista itse kukin voi päätellä kumpi oli näyttävämpi.

Anastasia Karanikolaou alkoi niittää somesuosiota tullessaan miljoonille tutuksi Kylie Jennerin parhaana ystävänä. Kaksikko julkaisi paljon näyttäviä yhteiskuvia, joiden ansiosta moni Jennerin fani siirtyi suoraan seuraamaan myös Karanikolaouta. Karanikolaou on ottanut käteensä myös samanlaisen tatuoinnin kuin Kylie Jenner. Tatuoinnissa lukee Jennerin tyttären Stormin nimi.